08-319044 hej@fleurbistro.se

Catering

Att bistå med mat och bakverk är något vi mer än gärna hjälper till med, oavsett vilken tillställning ni vill ha. Vi utför catering till såväl stora som små sällskap. Vi kan erbjuda buffé, trerätters, mingelmat och liknande för dig och ditt event, se vår cateringmeny nedan för förslag. Behöver du hjälp att ställa upp bord, duka, kyla dryck och hålla snyggt under hela kvällen? Då kan vår serveringspersonal vara en bra lösning. All vår personal är kunnig och har stor vana inom service. Våra erfarna kockar vara på plats hos er för att lägga sista handen vid maten innan servering. Vid större evenemang kan det krävas en övergripande planering. Då har vi projektledare som följer er från idé till genomförande och som finns på plats när gästerna anländer.

Har ni särskilda önskemål, funderingar eller bokningsförfrågan är ni mer än välkomna att kontakta oss så kan vi ordna ett möte med vår cateringsansvarig.

Trerätters menyprisklass 1

395 kr per person

Förrätt: Rödbetor med chèvre, valnötter och honung

Huvudrätt: Biff bearnaise med färsk grön sparris, potatisgratäng och rödvinssky

Efterrätt: Fransk chokladtårta med rostade marconamandlar, halloncoulis och lättvispad grädde

 

Trerätters menyprisklass 2

495 kr per person

Förrätt: Kronärtskockssoppa med örtolja och krutonger

Huvudrätt: Oxfilé Provencale med råstekt potatis, vitlökssmör, rödvinssås och haricot vertes

Huvudrätt: Tobleroneparfait med cognacsmarinerade bär

Trerätters menyprisklass 3

595 kr per person

Förrätt: Toast Skagen med handskalade räkor, dill, pepparrot och majonnäs toppad med forellrom

Huvudrätt: Entrecoté café de Paris med röstipotatis, beaujolaissås, rostade kronärtskockor samt örtvinegrette

Efterrätt: Cremé Brùlèe toppad med färska bär

Serveringspriser

Priser på serveringspersonal Gäller endast Catering 

Servis 385 kr per timme
Kock 460 kr per timme
Hovmästare 470 kr per timme
Projektledare 580 kr per timme
Disk och städ 305 kr per timme

OB tillägg på 55 kr per timme vardagar efter kl 20.00, lördagar efter kl 16.00, OB tillägg på 110 kr per timme, vardagar och helgdagar från kl 01.00 Alla priser är exklusive moms.

Vi räknar med en servis på 8-20 gäster (beroende på middag). Vid en sittande middag behövs en kock på 45 gäster. Om ni blir fler än 60 personer rekommenderar vi att ha en hovmästare på plats. Personalens tid är en uppskattning och den faktiska tiden debiteras efter evenemanget. Avbokning av personal måste göras senast 4 arbetsdagar före leveransdag. Vi hyr ut vår personal i samband med att du bokar mat från oss däremot kan du inte endast hyra personal från oss. 

Förutom maten så hjälper vi er gärna att beställa in sådant som kan behövas runt omkring. Det kan vara bord, stolar, tallrikar, glas, uppläggningsbestick och dukar. Porslinet levereras till dig och du behöver inte diska någonting. Vi hjälper dig gärna att planera beställningarna från porslinsleverantören så att det stämmer överens med den maten ni bokat av oss. Ni väljer själva när ni vill ha porslinet levererat, de flesta önskar porslinet dagen innan evenemanget. Efteråt behöver ni bara ställa tillbaka porslinet i respektive back, utan att diska så hämtas porslinet upp dagen efter.

Komplett kuvert priser Om du vill hyra porslin till din catering

Mingel (mingeltallrik, gaffel, vinglas, servett) 15kr
Tvårätters (bestick, tallrikar, vinglas, vattenglas, servett) 35kr
Trerätters (bestick, tallrikar, vinglas, vattenglas, servett) 45kr
Buffé (bestick, tallrikar, vinglas, vattenglas, servett) 30kr